Θα συμμετάσχει στη συνάντηση (17:00) με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωνε το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε το πρωί με βίντεο που τον εμφανίζει να χειρονομεί και να καταφέρεται εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, λόγω καιρού, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean (255 στις 15:55) και της Sky express (303 στις 16:05) ματαιώθηκαν, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Όπως είχε αναφέρει σε δήλωσή του, «μετά την αποχώρηση από τη Λέσβο και Χίο των δυνάμεων ΜΑΤ και κατ’ απαίτηση εκατοντάδων πολιτών», «ύστερα από εκ νέου επικοινωνία που υπήρξε», «θα εκπροσωπήσει θεσμικά τα δίκαια αιτήματα των πολιτών του Βορείου Αιγαίου».

Ο περιφερειάρχης σημειώνει πως, «όπως θεσμικά αρμόζει σε έναν αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης και με τη γνώση ότι δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε τόσο κρίσιμα εθνικά ζητήματα, θα υπερασπιστεί τις θέσεις και τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα παραδώσει το ψήφισμα των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου».

Στο μεταξύ, μετά τη συνάντησή του με κατοίκους σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στέκομαι δίπλα στους νησιώτες, θα διεκδικώ για αυτούς! Δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα! Δεν παραιτούμαι, αγωνίζομαι δίπλα στους νησιώτες και τιμώ τον αγώνα τους!».

Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!