Στους δικαστικούς υπαλλήλους του Νομού Σάμου, που από τη Δευτέρα είναι σε κινητοποιήσεις, συμπαραστέκεται η Εκτελεστική Γραμματεία του τοπικού Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, που στηρίζει “με κάθε τρόπο” τα αιτήματά τους.

Όπως σημειώνει, οι δικαστικοί υπάλληλοι κινητοποιούνται και διεκδικούν τη στελέχωση των δικαστικών Υπηρεσιών την Σάμου, που εδώ και χρόνια είναι υποστελεχωμένες, αλλά και λόγω του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος έχουν επιβαρυνθεί.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι έχουν κηρύξει 72ωρη απεργία από χθες, Δευτέρα, έως και την Τετάρτη, δηλαδή στις μέρες που συνεδριάζει το Μεταβατικό Εφετείο Αιγαίου στη Σάμο.

Απαιτούν:

  • Την άμεση στελέχωση όλων των δικαστικών Υπηρεσιών της Σάμου με μόνιμο προσωπικό.
  • Άμεσο απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά. Να κλείσουν τώρα τα hotspot και να μη δημιουργηθεί κανένα νέο, αλλά μόνο να υπάρχει μία μικρή δομή καταγραφής-ταυτοποίησης και υγειονομικής κάλυψης και άμεσα να φεύγουν στην ηπειρωτική χώρα, όπου εκεί θα εξετάζονται τα αιτήματά τους.

“Καλούμε όλους τους εργαζόμενους των δικαστικών υπηρεσιών να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 10πμ, έξω από το Εργατικό Κέντρο Σάμου, και να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον αντι-ασφαλιστικό νόμο της κυβέρνησης.

Τα προβλήματα είναι κοινά, κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας” καταλήγει η ΑΔΕΔΥ Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!