Την ευκαιρία να παρουσιάσει τα νησιά της είχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην εκδήλωση τουριστικής προβολής κι επιχειρηματικών συναντήσεων που διοργάνωσε ο ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ, την περασμένη Πέμπτη, με σκοπό την παρουσίαση των ελληνικών τουριστικών προορισμών στην ισραηλινή τουριστική αγορά.

Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχε η Ομοσπονδία Ισραηλινών Πρακτόρων (ΙΤΤΑΑ), ήταν να παρουσιαστούν και νέοι, λιγότερο γνωστοί προορισμοί στους Ισραηλινούς τουριστικούς πράκτορες και να δοθούν ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών, μέσα από τις επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς οι Ισραηλινοί αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και την επισκέπτονται συχνά.

Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο Τελ Αβίβ ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Επικοινωνιών και Μεταφορών, Νίκος Νύκτας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, και να ενημερωθεί για το ειδικό πρόγραμμα προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου που σχεδιάζει ο ΕΟΤ. Την παρουσίαση των νησιών επιμελήθηκε και πραγματοποίησε το στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού, Μαρία Κόβα.

Συμμετείχαν επίσης επιχειρηματίες από τα νησιά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τουριστικά γραφεία από το Ισραήλ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΟΤ ειδική ενέργεια προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου, με την κλήρωση μιας διαμονής τεσσάρων ημερών σε έναν από τους συμμετέχοντες τουριστικούς πράκτορες. Τα εισιτήρια του νικητή ήταν προσφορά της Aegean Airlines και η τετραήμερη διαμονή στη Χίο προσφορά του Ομίλου Ξενοδοχείων Chandris.

Η Περιφέρεια θα αναλάβει να καλύψει όλα τα λοιπά κόστη της φιλοξενίας, ώστε να προσφερθεί στον νικητή μια ολοκληρωμένη και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!