fbpx

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έκοψαν πίτα-έσυραν τον χορό οι Παγωνδιώτες της Αθήνας!

Τον ετήσιο χορό του για την κοπή της πίτας του διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή, πρώτη των Αποκριών, στην Αθήνα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παγωνδιωτών Σάμου.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου που έδωσαν το παρών στο κέντρο “Captain” του Παγωνδιώτη Δημήτρη Σερβίου, στο 21ο χλμ της Λεωφόρου Λαυρίου, όπου και είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να ευχαριστηθούν από το αντάμωμα αυτό, αρκετοί από αυτούς να επιδοθούν και σε απανωτούς χορούς, υπό τους ήχους λαϊκής ορχήστρας!

“Η όμορφη αυτή συγκυρία πάντοτε είναι πηγή χαράς και διασκέδασης, καθώς και ευκαιρία να ξαναβρεθούμε με ανθρώπους που μας δένει ο κοινός τόπος και οι κοινές θύμησες. Και φέτος η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και το κέφι πηγαίο! Τραγούδια, γέλια, χορός και ευχές να είμαστε όλοι καλά, ανανεώνοντας το ραντεβού μας στην όμορφη πλατεία του χωριού μας τον Αύγουστο! Φυσικά από το Σαμιώτικο γλέντι δεν μπορούσαν να λείπουν οι λουκουμάδες και οι τηγανίτες, που μας προσέφερε ο αγαπητός συγχωριανός μας Δημήτρης Σερβίου!” γράφει η Κατερίνα Στεργίου-Χατζηγιάννη στο Facebook, όπου ανέβασε και τα σχετικά στιγμιότυπα και φωτογραφίες!

Βίντεο-φωτογραφίες: Κατερίνα Στεργίου-Χατζηγιάννη

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!