Εκδρομή στην περιοχή Αγίας Τριάδας Καρβούνη με επίσκεψη στο σπήλαιο στην τοποθεσία Ακμπάς διοργανώνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου “Ευπαλίνος”.

Η διαδρομή μέσα από πευκοδάσος και ξεχασμένα μονοπάτια διασχίζει την ιστορική Κακόδιπλα (περίοδος εμφυλίου) και καταλήγει μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά πεζοπορίας στον προορισμό των εκδρομέων.

Μετά από σύντομη ξεκούραση οι εκδρομείς θα επισκεφτούν το σπήλαιο και μετά από διαφορετική διαδρομή, περίπου μίας ώρας, θα καταλήξουν στην Αγία Τριάδα, όπου θα κόψουν την πίτα του συλλόγου για το 2020.

Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής είναι εύκολος.

Σημείο συνάντησης, στις 09.30, είναι η τοποθεσία Κούτσι (πρώην εστιατόριο “Κούτσι”), 2 χλμ μετά το χωριό Πύργος αν αφετηρία είναι η Χώρα, Πυθαγόρειο κλπ και 2 χλμ πριν το χωριό Πύργος για όσους ξεκινούν από δυτικά (Καρλόβασι, Μαραθόκαμπος).

Από το κεντρικό δρόμο οι εκδρομείς θα οδηγήσουν σε χωματόδρομο για 7-8 χλμ και μετά από περίπου 20 λεπτά θα φθάσουν στην αφετηρία της εκδρομής.

Ο χωματόδρομος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι βατός και για συμβατικά αυτοκίνητα, αν και ο σύλλογος θα φροντίσει να υπάρχουν κάποια οχήματα 4χ4.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και δωρεάν για τα παιδιά.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Μανώλης Τριανταφύλλου:6938335370
Βαγγέλης Αναστασίου: 6932728572
Νίκος Αγγελής: 6947126441

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!