Πέντε άτομα για την πλήρωση της θέσης του διοικητή στα νέα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε Σάμο, Λέσβο, Κω, Λέρο και στο Φυλάκιο Έβρου επιθυμεί να προσλάβει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου (ΥΜΕΠΟ).

Ειδικότερα, με βάση τη σχετική απόφαση του υπουργού, Νότη Μηταράκη, οι υποψήφιοι για την κάλυψη των θέσεων διοικητή για θητεία ενός έτους – που μπορεί να παραταθεί για άλλα δύο χρόνια και να παραταθεί εκ νέου ή να ανανεωθεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες – πρέπει να είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία στη διοίκηση ή/και εξειδίκευση στο πεδίο των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Σε σχέση με τις αποδοχές τους, έχουν καθοριστεί ως εξής: “Βασικός Μισθός: λαμβάνουν τις αποδοχές του Μ.Κ. 8 της Π.Ε. κατηγορίας (1.505 ευρώ)” και επίδομα θέσης ευθύνης ύψους 450 ευρώ, που αντιστοιχεί στο επίδομα που λαμβάνουν οι προϊστάμενοι διευθύνσεων και οι προϊστάμενοι των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των υφυπουργών.

Στις αποδοχές αυτές προστίθενται επιπλέον επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθόριων περιοχών της τάξης των 100 ευρώ και μηνιαία οικογενειακή παροχή για ανήλικα τέκνα εάν υπάρχουν (70 ευρώ για ένα παιδί, 120 ευρώ για δύο παιδιά, 170 ευρώ για τρία παιδιά).

Οι αποδοχές αυτές υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα καθώς και σε κρατήσεις υπέρ ασφαλιστικών φορέων και στις λοιπές νόμιμες κρατήσεις υπέρ τρίτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και να την υποβάλουν στην έδρα της Κεντρικής Υπηρεσίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Αθήνα.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!