“Οι Υπηρεσίες του Βορείου Αιγαίου είναι πιο επιβαρυμένες από ποτέ και το αστυνομικό προσωπικό έχει φτάσει στα όριά του. Ελπίζουμε να μη μας αγνοήσουν και να καλυφθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις των αξιωματικών σε Λέσβο, Χίο και Σάμο” τονίζει η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου.

Απευθύνει έκκληση στο Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του αρχηγείου του Σώματος, ώστε στην επικείμενη κατάρτιση του πίνακα των προς πλήρωση θέσεων για τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις “να λάβουν υπόψη ότι η μεταναστευτική κρίση όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι σε έξαρση”.

Επιπλέον, οι αξιωματικοί του Βορείου Αιγαίου συγχαίρουν τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Ελευθέριο Ντουρουντού, για την προαγωγή του στον βαθμό του υποστρατήγου και την παραμονή του στην ηγεσία του Βορείου Αιγαίου. Επίσης, συγχαίρουν τον νεοπροαχθέντα ταξίαρχο Ανδρέα Τσαπικούνη και τον καλωσορίζουν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, όπου τοποθετήθηκε ως διευθυντής.

Εύχονται, τέλος, τόσους σε αυτούς, όσο και στους υπόλοιπους αξιωματικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, “να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με τον ίδιο ζήλο, έχοντας υγεία, δύναμη, υπομονή και με τη στήριξη της Ένωσής μας”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!