Τη διαδικασία καταγραφής ζημιών που υπέστησαν πολίτες και επιχειρήσεις της Σάμου λόγω του μεταναστευτικού ξεκίνησε ο δήμος Ανατολικής Σάμου, με στόχο την αποζημίωση των πληγέντων από το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Γιώργος Στάντζος, με την υπ’ αριθ. 121/04-02-2020 απόφασή του, προέβη στη Σύσταση Ομάδας Διοίκησης Έργου, για την επεξεργασία θεμάτων που άπτονται στης καταγραφής των ζημιών σε περιουσιακά στοιχεία, φυσικών και νομικών προσώπων, συνέπεια του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος, στα όρια του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν σχετική αίτηση, από το γραφείο Δημάρχου, την οποία μαζί με τα αποδεικτικά, που στοιχειοθετούν το αίτημα, να την καταθέσουν έως 29/02/2020.

Οι αιτήσεις θα προωθηθούν στην Ομάδα Διοίκησης Έργου και εν συνεχεία το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει σχετική απόφαση η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προκειμένου να διεκδικηθούν και να καταβληθούν στους δικαιούχους τα αντίστοιχα ποσά των αποζημιώσεων.

Δείτε την απόφαση του δημάρχου για τη Σύσταση Ομάδας Διοίκησης Έργου που θα επεξεργαστεί θέματα που άπτονται στης καταγραφής των ζημιών σε περιουσιακά στοιχεία από το μεταναστευτικό:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!