fbpx

Blue Star Ferries: Έκπτωση στα εισιτήρια καλοκαιρινών διακοπών στη Σάμο

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές τη Σάμο, τη Λέρο, την Κω, τη Χίο και την Λέσβο προσφέρει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.

Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία συμμετέχει έμπρακτα για 7η συνεχή χρονιά στην προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων.

Η έκπτωση ισχύει από 13/6 έως 30/9/2022 στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά για Σάμο, Λέρο, Κω, Χίο και Σάμο, από/προς Καβάλα για Σάμο, Λέρο, Χίο, και Λέσβο και από 10/9/2022 έως 30/9/2022 στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Θεσσαλονίκη για Σάμο, Χίο, Λέσβο, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!