fbpx

Εικαστική δράση για παιδιά με τη ζωγράφο Μ. Σεβαστάκη στις 18-19/12 στο Κέντρο “Άλκη Ζέη”

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη” της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου στον χώρο του Κέντρου “Άλκη Ζέη” στο Μαλαγάρι την εικαστική δράση με τίτλο “ΕΥ-ΠΟ”.

Η δραστηριότητα, σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, έχει ως στόχο μέσα από την εικαστική δημιουργία να μεταφέρει το μήνυμα ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι χαράς, λύπης, αυτογνωσίας, μάθησης, συνεργασίας και ομόνοιας.

Με έμπνευση από το πολύ-μεταφρασμένο βιβλίο “Το Καπλάνι της Βιτρίνας”, τα παιδιά μέσω της επαφής και χρήσης εικαστικών υλικών καλούνται να ενεργοποιήσουν την προσωπική τους φαντασία και να ζωγραφίσουν με τη ψυχή τους, υπό την καθοδήγηση της γνωστής ζωγράφου Μαρίας Ν. Σεβαστάκη.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/12 από 10:00-14:00 και την Κυριακή 19/12, από 10:00-13:00 στο χώρο του “Άλκη Ζέη”, επί της λεωφόρου Μαλαγαρίου (λίγο πριν από το κτίριο Crystal).

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων

Για πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2273181030 καθημερινά 8:00-17:00 ή μέσω email στο alkizei.arsis@gmail.com.

Η συμμετοχή στην δραστηριότητα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμών και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων COVID -19

Μαρία Ν. Σεβαστάκη – Σύντομο βιογραφικό:

Sydney Αυστραλία, 1963. 1985-1990: Σπούδασε ζωγραφική και σκηνογραφία στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας και αποφοίτησε παμψηφεί με ΑΡΙΣΤΑ 30. Έχει διακριθεί από πολλές πανελλαδικές και διεθνείς επιτροπές ως εκπρόσωπος Ελλάδας σε συμπόσια, συνέδρια και καλλιτεχνικά ερευνητικά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει 16 ατομικές και 46 ομαδικές εκθέσεις και διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί στη εταιρεία swatch watch και σε θεατρικά σκηνικά στην Αθήνα.

Τα έργα της βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, μουσεία, πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μετακομίζει στην Σάμο το 1996 όπου εργάστηκε στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση 97/99 και στην πρωτοβάθμια για 15 μέρες, Σάμου. Από το 1998 ήταν εκπρόσωπος του ΕΕΤΕ στην Νομαρχία Σάμου. Από το 2002 μέχρι σήμερα διευθύνει εργαστήρια και πολιτιστικά δρώμενα, εκθέσεις (Εικαστικό παιχνίδι για όλους, Ροές (διεθνής έκθεση σύγχρονης τέχνης), BigBlue (διεθνής καλλιτεχνικής ομάδας) 2020 2021 Παγκόσμιος Εγκλεισμός Αυτο προσωπογραφίες.

Λίγα λόγια για το Κέντρο “Άλκη Ζέη”

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού & Οικογένειας “Άλκη Ζέη”, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2020, αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης, σχολικής στήριξης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και ενημέρωσης, δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Το Κέντρο αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!