fbpx

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Ραφαήλ – Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το δυστύχημα

Συγκλονισμένη είναι η Σάμος από τον χαμό του 21χρονου Ραφαήλ Σεϊρλή, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε τροχαίο, όπου άλλοι τρεις νέοι τραυματίστηκαν.

Ο άτυχος συνοριοφύλακας κι εθελοντής πυροσβέστης καθόταν στο πίσω δεξιά μέρος του μοιραίου οχήματος, που οδηγούσε άλλος νεαρός.

Μπροστά δεξιά, συνοδηγός, ήταν η 20χρονη, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Στο νοσοκομείο παραμένει και ο ένας από τους άλλους δύο νεαρούς επιβαίνοντες, αυτός που καθόταν πίσω αριστερά.

Ο οδηγός του οχήματος βγήκε από το νοσοκομείο την Κυριακή.

Η κηδεία

Η εξόδιος Ακολουθία για τον Ραφαήλ εψάλη το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης, ενώ η ταφή του έγινε στον Άγιο Χαράλαμπο Άνω Βαθέος.

Επιθυμία των γονέων ήταν, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα και να διατεθούν για την αποκατάσταση και την αναστήλωση των Ιερών Ναών της Κοινότητας Βαθέος που υπέστησαν ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό. Για τον σκοπό αυτόν υπήρχε ειδική θυρίδα στον χώρο του Ναού.

Το Λιμενικό

Σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, το Λιμενικό, που διενεργεί την προανάκριση, εξέδωσε ανακοίνωση:

“Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Σάμου επί της περιφερειακής οδού Σάμου – Μαλαγαρίου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα κινούμενο με κατεύθυνση από το Μαλαγάρι προς την πόλη της Σάμου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Επί του Ε.Ι.Χ. οχήματος επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός, μία 20χρονη και δύο 21χρονοι συνεπιβάτες. Οι ανωτέρω διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός 21χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου”.

Η 20χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του τοπικού Νοσοκομείου, όπου ελαφρά νοσηλεύεται άλλος ένας τραυματίας. Ο τέταρτος πήρε από χθες εξιτήριο.

Τα μηνύματα

Διαδοχικά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα της τοπικής κοινωνίας προς την οικογένεια.

Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης:

“Βαθύτατη είναι η θλίψη μας για τον τραγικό χαμό του Ραφαήλ Σεϊρλή, που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Σάμου και εκ μέρους του Περιφερειάρχη, και των Περιφερειακών Συμβούλων εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο”.

Δήμος Ανατολικής Σάμου:

“Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαθέος κ. Σταμάτη Σεϊρλή και στην οικογένειά του για τον άδικο χαμό του υιού του Ραφαήλ, Συνοριοφύλακα και Εθελοντή Πυροσβέστη του Δήμου μας, ο οποίος βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή βοήθειας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Καλό του ταξίδι“.

Δημοτική Κοινότητα Σαμίων:

“Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας Σαμίων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον συνάδελφο και φίλο, πρόεδρο της κοινότητας Βαθέος Σταμάτη Σεϊρλή για τον τόσο άδικο χαμό του γιου του Ραφαήλ. Δεν υπάρχουν λόγια, κουράγιο και δύναμη στον ίδιο και την οικογένειά του”.

ΕΟΣΣ:

“Άφατη θλίψη προκαλεί η αναπάντεχη απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου, τέκνου δύο μελών της οικογένειας του Συνεταιρισμού. Ο πόνος για την τραγική απώλεια, μας συγκλονίζει όλους.

Συλλυπητήρια και εξ ύψους παρηγορία…

Εκ του ΕΟΣ Σάμου”.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου:

“Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας βυθίστηκε στο πένθος, θρηνώντας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 21χρονου Συνοριακού Φύλακα, ο οποίος είχε ενταχθεί στους κόλπους της, με την προ ολίγων μηνών πρόσληψή του. Ένας νέος άνθρωπος, με όρεξη να προσφέρει στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θύμα στον βωμό της ασφάλτου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Ραφαήλ στην γειτονιά των Αγγέλων”.

Πολιτική Προστασία Π.Ε. Σάμου:

“Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σάμου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για τον άδικο χαμό ενός ακόμα νέου ανθρώπου που θα λείψει από την κοινωνία της Σάμου. Ο Ραφαήλ ως εθελοντής Πυροσβέστης βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή βοήθειας και προσφοράς.

Ευχόμαστε ό θεός να δίνει δύναμή στους γονείς του προκειμένου να αντέξουν την απώλειά του”.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου:

“Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαθέος και όλα τα μέλη μας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Προέδρου της Κοινότητας Βαθέος, κ. Σταμάτη Σεϊρλή για τον άδικο χαμό του αγαπημένου μας Ραφαήλ… Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και τα λόγια είναι περιττά μπρος την τεράστια απώλεια.. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους… Καλό παράδεισο άγγελέ μας…”.

Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου:

“Να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά συνάδελφε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου Σταμάτη. Η σκέψη μας μαζί σας…”.

Εθελοντές Μαραθοκάμπου:

“Φίλε και συνάδελφε Σταμάτη, εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για τον άδικο χαμό του παιδιού σου. Χάσαμε όχι μόνο ένα καλό παιδί, αλλά και έναν άξιο εθελοντή από την ομάδα της Σάμου. Ευχόμαστε να έχει καλό Παράδεισο και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων:

“H ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. αλλά και όλη η αστυνομική οικογένεια θρηνεί τον άδικο χαμό ενός ακόμη συναδέλφου.

Ο Ραφαήλ, νέος Συνοριακός Φύλακας στη Σάμο, έχασε τη ζωή του συνεπεία τροχαίου. Ήταν 21 μόλις χρονών!

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλή δύναμη στους οικείους του.

Η Ομοσπονδία μας θα είναι κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν.

Καλό ταξίδι Ραφαήλ”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!