fbpx

Παράταση του περιορισμού κυκλοφορίας των μεταναστών ζητά ο Γ. Στάντζος

Επιστολή στους αρμόδιους υπουργούς με θέμα την παράταση μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας μεταναστών / προσφύγων που διαμένουν στο Κ.Υ.Τ. Σάμου έστειλε την Παρασκευή ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

Στην επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ο κ. Στάντζος αναφέρει:

Σε συνέχεια της πρόνοιας που έχει επιδειχθεί από την κυβέρνηση με την λήψη δέσμης μέτρων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο περιορισμός κυκλοφορίας του πληθυσμού που διαμένει στα ΚΥΤ, με στόχο την πρόληψη κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, θα παρακαλούσαμε, ειδικά για την περίπτωση της Σάμου, να προβείτε σε παράταση της χρονικής διάρκειας των μέτρων πέραν της 10/05/2020.

Θεωρούμε πως η αιτούμενη παράταση είναι επιβεβλημένη στην περίπτωση της Σάμου, λαμβανομένης υπόψη της εγγύτητας του ΚΥΤ με το κέντρο του αστικού ιστού της πόλεως και της μερικής χαλάρωσης των μέτρων για τον τοπικό πληθυσμό, αφού κοινή εντύπωση όλων μας είναι ότι εισερχόμαστε σε “αχαρτογράφητα ύδατα”.

Παράλληλα παρακαλούμε για την απόδοση στην κυκλοφορία της περιμετρικής οδού πόλεως Σάμου και ιδίως των κόμβων που συνδέουν την περιμετρική με το κέντρο της πόλεως (έμπροσθεν Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), του κόμβου των εργατικών κατοικιών και των Σ.Ο.Α“.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!