Για διακοπή της υδροδότησης λόγω βλάβης που σημειώθηκε στο υδρευτικό δίκτυο στην περιοχή Κότσικας ενημέρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμος Ανατολικής Σάμου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου, χωρίς νερό έχουν μείνει οι περιοχές από την οικία Φαγά (Καλάμι) έως τη διασταύρωση Κότσικα – Προφήτη Ηλία.
Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά από το πρωί της Τετάρτης.
Όπως επισημαίνει ο δήμος Ανατολικής Σάμου, έχουν ήδη υλοποιηθεί παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης, με συνδέσεις του παλαιού με το νέο δίκτυο στη γραμμή από το Καλάμι έως την Αγία Παρασκευή – Νησί.
Οι εργασίες αυτές, σύμφωνα με τον δήμο, επιτρέπουν πλέον, σε περιπτώσεις βλαβών όπως η σημερινή, οι διακοπές υδροδότησης να περιορίζονται μόνο στις άμεσα επηρεαζόμενες περιοχές και να μην επεκτείνονται σε ολόκληρο το μήκος του δικτύου.




