Μεταναστευτικό: Ευρεία σύσκεψη στον δήμο Ανατ. Σάμου την Πέμπτη 18/6

Σύσκεψη με θέμα το μεταναστευτικό συγκαλείται από τον δήμο Ανατολικής Σάμου, την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου πόλεως Σάμου.

- Advertisement -

Ο δήμος έχει προσκαλέσει τον βουλευτή Σάμου, τον αντιπεριφερειάρχη, τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου καθώς και τους τοπικούς φορείς, με στόχο να διαμορφωθεί ένα κοινό διεκδικητικό πλαίσιο, με αφορμή την πρόσφατη μετακίνηση αιτούντων ασύλου από την Κρήτη στην ΚΕΔ Σάμου.

Με αφορμή δημοσιεύματα, η δημοτική Αρχή διευκρινίζει ότι “ουδέν κρυπτόν υπάρχει σε αυτό. Η σύσκεψη απαντά στο αίτημα της κοινωνίας να υπάρχει κοινή στάση όλων των τοπικών φορέων και κοινοί άξονες διεκδίκησης.

Το κείμενο που θα συνδιαμορφωθεί θα εισαχθεί προς ψήφιση και στα δημοτικά συμβούλια και φυσικά θα είναι σε γνώση των πολιτών. Η ομοφωνία σε ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, αλλά και την ευημερία του νησιού μας αποτελεί στόχο όλων μας”, τονίζει.

Google

Προτιμώμενη Πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα του SamosVoice.gr στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles