Άλλο ένα πρωτοποριακό βίντεο, αυτή τη φορά γεμάτο ρομαντισμό, παρήγαγε η σαμιώτικη εταιρεία Reeldrone.
Το αρχικό γύρισμα έγινε στους Σπαθαραίους, ενώ ακολούθησε προβολή του βίντεο που κατέληξε σε πρόταση γάμου στο θερινό Cine Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου.
Δείτε το βίντεο παρακάτω!
Ο σκηνοθέτης του βίντεο, Μιχάλης Κατινάς, γράφει σχετικά στο facebook:
“Η πρόταση γάμου του Ιάσονα προς την Αγγέλα, γυρισμένη στους Σπαθαραίους, και η μυστική προβολή στο θερινό σινεμά REX ήταν μια απ’ τις στιγμές που… σε ταρακουνούν λίγο και σου θυμίζουν γιατί κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Το σινεμά γέμισε συγκίνηση και γέλιο, ενώ η Αγγέλα έλαμψε (και πλάνταξε…) όταν είδε τι της είχε ετοιμάσει το αγόρι της, μια έκπληξη οργανωμένη σχεδόν έξι μήνες πριν.
Τίποτα από αυτό δεν θα είχε γίνει χωρίς τον Ορέστη (Βαμβακά) και την οικογένειά του, τους ανθρώπους πίσω από το σινεμά των Μυτιληνιών. Με απίστευτη ευαισθησία, χαρά και γενναιοδωρία άνοιξαν τον χώρο τους για να γίνει αυτή η στιγμή πραγματικότητα. Είναι από εκείνες τις οικογένειες που δεν έχουν απλώς ένα ιστορικό σινεμά· έχουν μια καρδιά που χτυπάει για την κοινότητα και για τις ιστορίες που αξίζει να ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη.
Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση επιβράβευσης στο να προσφέρουμε σε κάθε ζευγάρι ένα κομμάτι μνήμης ανεκτίμητης αξίας για το μέλλον τους. Είναι μια αρχή που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους συναδέλφους στο νησί, τον Σταύρο Σεϊρλή και τον Γιάννη Καρακωνσταντή. Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες που μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργούμε εικόνες που θα συνοδεύουν τους πελάτες μας σε όλη τους τη ζωή.
Αυτό το βίντεο είναι μια μικρή απόδειξη του πόσο λατρεύουμε αυτή τη δουλειά και πόσο σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.
Ευχαριστούμε από καρδιάς…“.




