“Συμμαχία Πολιτών” Δυτ. Σάμου: Αποχωρεί ο Π. Λυμπέρης – Ο Μ. Ευγενικός στη θέση του

Μετά από 30 χρόνια αυτοδιοικητικής προσφοράς, ο πρώην δήμαρχος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών Δήμου Δυτικής Σάμου” Παναγιώτης Λυμπέρης αποχωρεί από το δημοτικό συμβούλιο.

- Advertisement -

Σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Λυμπέρη, δίνει έτσι “ευκαιρία και χώρο στη νέα γενιά που ακολουθεί”.

Ο συνδυασμός τον ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως δήμαρχος, όσο και ως δημοτικός σύμβουλος. “Η εμπειρία του είναι πολύτιμη και πάντα θα επιζητούμε τη συμβουλή και την άποψή του.

Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Ευγενικό, που τον διαδέχεται και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνεργασία για τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να συνεχίσουμε την εποικοδομητική αντιπολίτευση που ασκούμε για το καλό του τόπου μας”, αναφέρει η “Συμμαχία Πολιτών”.

Google

Προτιμώμενη Πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα του SamosVoice.gr στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles