Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στη Σάμο από αστυνομικές δυνάμεις, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την οδική ασφάλεια.
Στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου, αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν αλλοδαπό οδηγό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του ΚΟΚ. Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σε δεύτερο περιστατικό, στο οδικό δίκτυο Καρλοβασίου – Πυθαγορείου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθοκάμπου προχώρησαν στη σύλληψη οδηγού Ι.Χ., ο οποίος επίσης εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο.
Και στις δύο περιπτώσεις σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ την προανάκριση διενεργούν τα Αστυνομικά Τμήματα Πυθαγορείου και Μαραθοκάμπου Σάμου.



