Σύναξη φοιτητών της μητρόπολης Σάμου, με την ευκαιρία των ημερών του Πάσχα και της περιόδου των διακοπών τους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης της Διακαινησίμου.
Ο μητροπολίτης Σάμου, κ. Ευσέβιος, καλωσόρισε με θερμότητα τους νέους και τις νέες και τους παρέθεσε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους σε εγκάρδιο κλίμα και τους προέτρεψε να βιώνουν το μήνυμα της Ανάστασης στην καθημερινότητά τους, μέσα στη σύγχρονη κοινωνία.
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και “να ενισχυθούν πνευματικά, μέσα σε κλίμα αγάπης και οικειότητας”, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της μητρόπολης.


