Τις θερμές τους ευχαριστίες στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου “Ευ Πο”, καθώς και στις οικογένειες-δωρητές προς τον σύλλογο εκφράζουν για την προσφορά τους στο Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμων” ο πρόεδρος, Γιώργος Καμπούρης, και τα μέλη του Δ.Σ. του τοπικού νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Συγκεκριμένα, προχώρησαν σε δωρεές:
Μίας νοσοκομειακής αντλίας γαλουχίας για τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική προς τον σύλλογο από την οικογένεια εις μνήμην της εκλιπούσας Μουζάκη Τερέζας.
Σκίαστρων για δύο παράθυρα στην αίθουσα ειδικών θεραπειών, από τον κ. Στάθη Ανδρέα.
Δύο πολυθρόνων για την αίθουσα ειδικών θεραπειών προς τον σύλλογο από τις οικογένειες εις μνήμην των εκλιπόντων Ζερβού Γεώργιου, Κονδύλη Δημήτριου, Χατζημανώλη Νικόλαου.
Μίας πολυθρόνας για την αίθουσα ειδικών θεραπειών, από τον πρώην δήμαρχο Σαμίων κ. Γρύλλο Πέτρο.
Μετά την παραλαβή των δωρεών ακολούθησε συνάντηση της διοίκησης με εκπροσώπους του Συλλόγου “ΕυΠο”, όπου πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με κύριο άξονα τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ογκολογικούς ασθενείς του νησιού.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου εξέφρασε την εκτίμησή του για τη διαρκή προσφορά του Συλλόγου “ΕυΠο” και τόνισε ότι το Νοσοκομείο παραμένει ανοιχτό σε κάθε συνεργασία που συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες της Σάμου.
“Οι παραπάνω δωρεές συμβάλλουν στη συμπλήρωση και βελτίωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας και διευκολύνουν τον αγώνα των εργαζομένων μας στο καθημερινό δύσκολο έργο τους, αποτελούν παράδειγμα προσφοράς προς την κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς όλους τους κατοίκους του νησιού μας τις οποίες και οφείλουμε.
Τέτοιου είδους ενέργειες προσφοράς μάς γεμίζουν δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας και αποδεικνύουν ότι όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό.
Ας κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης”, προτρέπει η διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου.
Φωτογραφίες: Νοσοκομείο Σάμου



