Απαραίτητες τεχνικές εργασίες θα εκτελέσει στη Σάμο ο ΔΕΔΔΗΕ.
Στη διάρκειά τους, θα χρειαστεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, από 08:00 έως 14:30, στο Καρλόβασι, στο τμήμα της οδού Λυκούργου Λογοθέτη από τη διασταύρωση του Αγίου Παντελεήμονα μέχρι το ΚΤΕΟ, καθώς και στην περιοχή Εργατικές Κατοικίες.
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, από 08:00 έως 08:30 και από 13:45 έως 14:15, στο Πυθαγόρειο, στις περιοχές Σπηλιανή, Γλυφάδα, Ποτοκάκι, αεροδρόμιο και την περιοχή γύρω από αυτό, στο μουσείο Πυθαγορείου και στο τμήμα από τις οδούς Πολυκράτη στο ύψος της Λυκούργου Λογοθέτη προς παραλία, Ευπαλίνου στο ύψος της Αιγαίου Πελάγους προς Λυκούργου Λογοθέτη, καθώς και στις οδούς Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Λυκούργου, Κονταξή και Ρόικου.
Επίσης την Παρασκευή 20/2, από 08:00 έως 14:15, στην οδό Δεσπότη Κυρίλλου και σε τμήμα της παραλιακής Πυθαγορείου.
Σύμφωνα με τον Διαχειριστή, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν την αναγραφόμενη ώρα.
Κατά συνέπεια οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στα σύρματα ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.


