Λιμάνια Σάμου: Χρηματοδότηση 585.000 ευρώ από ΥΝΑΝΠ για προσκρουστήρες

Την έγκριση χρηματοδότησης για τοποθέτηση προσκρουστήρων στους λιμένες της Σάμου ανακοίνωσε το τοπικό Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Ευάγγελο Τσεσμελή, η χρηματοδότηση αυτή είναι “το αποτέλεσμα της δίκαιης, στοχευμένης και επίμονης προσπάθειάς μας προκειμένου να αναβαθμίσουμε τους λιμένες μας και να ανεβάσουμε το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας τους”.

Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 585.000 ευρώ, εκ των οποίων 171.217,80 ευρώ αφορούν τους προσκρουστήρες που θα τοποθετηθούν στον λιμένα Καρλοβάσου.

Συνολικά θα τοποθετηθούν 224, διαφόρων τύπων, προσκρουστήρες, σύμφωνα με τη μελέτη που το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου με ίδιους πόρους διέθεσε για την εκπόνησή της.

Η χρηματοδότηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πράξης “Ενίσχυση της Ναυτιλίας, της Εθνικής Λιμενικής Στρατηγικής και της Ασφάλειας και της Προστασίας στον Θαλάσσιο Χώρο (Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων, Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος/Ελληνική Ακτοφυλακή) 2021-2025”.

“Ευχαριστούμε το υπουργείο Ναυτιλίας, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κομβικής σημασίας για τη λειτουργία των λιμένων μας αίτημά μας.

Ευχαριστούμε επίσης φορείς και φυσικά πρόσωπα που συνδράμουν και υποστηρίζουν το δύσκολό και απαιτητικό έργο μας.

Με όραμα, προγραμματισμό και συνέπεια θα συνεχίσουμε ακατάβλητα τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση των λιμένων, λιμενικών εγκαταστάσεων και υποδομών του νησιού μας”, αναφέρει ο κ. Τσεσμελής.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!