Μία διπλή χριστουγεννιάτικη γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα διοργανώνει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Οίνου στο Μαλαγάρι ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Σάμου.
Η γιορτή ξεκινάει για τα παιδιά από τις 12 το μεσημέρι και έως τις 17:00, με διασκέδαση, δράσεις και μικρές εκπλήξεις “που θα μείνουν αξέχαστες στους μικρούς φίλους του συνεταιρισμού“.
Γιορτή για όλους αρχίζει στις 17:00 και οι υπεύθυνοι του συνεταιρισμού προαναγγέλλουν “μια σύναξη εορταστική ως 22:30, με το φως των Χριστουγέννων να αντιφεγγίζει στο κεχριμπαρένιο μοσχάτο και πολλά δρώμενα“.
Γενική Είσοδος: 5€ – Δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών
Περιγραφή της διπλής γιορτής από τον ΕΟΣΣ:
“1η Ενότητα – Παιδική Γιορτή (12:00–17:00)
Οι μικροί μας φίλοι (και όσοι νιώθουν ακόμη παιδιά) μπορούν να χαρούν και να διασκεδάσουν στο τραμπολίνο και την τσουλήθρα, να αλλάξουν όψη στο Face Painting, να γράψουν το δώρο τους στο δέντρο των ευχών και των δώρων, να φωτογραφηθούν στο έλκηθρο δίπλα στον Άγιο Βασίλη, να παίξουν διάφορα ομαδικά παιχνίδια, να εκγυμναστούν υπό την καθοδήγηση των γυμναστών από τους αθλητικούς συλλόγους “Άλκιμος Σάμου” και “Αγκαίος” ή να μάθουν Ζούμπα από την αεικίνητη Ελένη Παντελούκα του Συλλόγου “Ωκυρρόη”. Ακόμη, θα γευτούν το υπέροχο ποπ κορν και το μαλλί της γριάς, προσφορά όπως κάθε χρόνο του Bio Samos.
2η Ενότητα – Γιορτή για όλους (17:00–22:30)
Κι αμέσως μετά, η γιορτή παίρνει μια πιο βραδινή χροιά: Πλούσια κεράσματα και σαμιώτικο κρασί, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μουσική μπάντα, η μαγεία του Tango από τα μέλη του Samos Tango Argentino, χορευτικά από το Samos School of Dance της Χριστίνας Τσαρδούλια και στη συνέχεια, το Παράρτημα Σάμου του Λυκείου Ελληνίδων θα μας οδηγήσει στα χορευτικά βήματα της παράδοσης.
Θα ακολουθήσει ένα ξεχωριστό live μουσικό πρόγραμμα με τους Γιώργο Λιάπη & Φυλλιώ Σαράντου, που θα κρατήσουν το κέφι της παρέας ως το τέλος της εκδήλωσης.
Στη λαχειοφόρο αγορά συμμετέχουν περίπου 40 δώρα αξίας, προσφορά επιχειρήσεων της Σάμου, ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Σάμου”.
“Σας περιμένουμε για μια ημέρα που θα γεμίσει τις καρδιές με ζεστασιά και τα πρόσωπα με χαμόγελα!”, προσκαλούν τον κόσμο στη γιορτή οι υπεύθυνοι του συνεταιρισμού.



