Τις θερμές του ευχαριστίες προς το Λιμενικό Ταμείο Σάμου, για τη σημαντική προσφορά 100 δωρεάν προσκλήσεων για το λούνα παρκ που λειτουργεί στην πόλη της Σάμου, εκφράζει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Η γενναιόδωρη αυτή δωρεά θα προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών του νησιού μας, και αποτελεί ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και στήριξης προς τις πολύτεκνες οικογένειες.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σάμου, κ. Ευάγγελο Τσεσμελή, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη συμβολή τους στη συγκεκριμένη δράση.
Η προσφορά ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων των προσκλήσεων.
Προτεραιότητα έχουν οι οικογένειες με ανήλικα τέκνα.
Για περισσότερες πληροφορίες, παροχής των προσκλήσεων, επικοινωνήστε με το Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου -Ικαρίας Φούρνων, κάθε Δευτέρα από. 09:00-13:00 , στο 2273023900, με φυσική παρουσία ή και στο email του Συλλόγου μας: samosikariapolyteknoi@yahoo.gr“.