Σε 4 συλλήψεις παράτυπων μεταναστών που ενεπλάκησαν σε επεισόδια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (ΚΕΔ) στη Ζερβού προχώρησε η αστυνομία στη Σάμο.
Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν την Παρασκευή, από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, 3 αλλοδαποί (27, 33 και 38 ετών), κατηγορούμενοι για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με καταγγελία, βραδινές ώρες της Πέμπτης στην ΚΕΔ, οι συλληφθέντες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με άλλον αλλοδαπό, 24χρονο, και τον τραυμάτισαν με σωματική βία.
Στο μεταξύ, επίσης την Παρασκευή, συνελήφθη από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου 22χρονος αλλοδαπός, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Ζερβού, ο συλληφθείς ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλον αλλοδαπό, 24χρονο, και τον τραυμάτισε με σωματική βία.
Και στις δύο περιπτώσεις την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.