Τη Σάμο θα επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι στο νησί στις 19 Φεβρουαρίου, ενόψει και την Περιφερειακής Συνδιάσκεψης, που θα λάβει χώρα στη Μυτιλήνη το Σάββατο.
Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 6:30μμ, ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Ανατολικής Σάμου.
Περιφερειακές Συνδιασκέψεις με Ψηφιακό Διάλογο, Συμμετοχή & Καινοτομία
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αξιοποιεί την πλατφόρμα Ψηφιακή Κοινωνία digitalsociety.gr ενόψει των 13 Περιφερειακών Συνδιασκέψεων, που οργανώνει.
Όπως αναφέρει, “δημιουργούμε ένα ανοικτό περιβάλλον διαλόγου με τους πολίτες κάθε περιφέρειας για:
- Να καταθέσουν τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες
- Να αναδείξουν καλές πρακτικές
- Να προτείνουν δράσεις και παρεμβάσεις
Η πλατφόρμα digitalsociety.gr διασφαλίζει ότι όλες οι φωνές θα ακουστούν, δημιουργώντας το έδαφος για την ανάπτυξη τοπικών και εθνικών προτάσεων που θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Συμμετέχετε κι εσείς στον διάλογο: https://digitalsociety.gr/
Στείλτε τις προτάσεις σας και μέσω e-mail: perifereia@digitalsociety.gr
Η αρχή γίνεται με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 17:30 θα διεξαχθεί η πρώτη περιφερειακή συνδιάσκεψη στη Μυτιλήνη”.
Ανδρουλάκης: Υπόθεση όλων η αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία το απόγευμα στη Σάμο