fbpx

Υγεία: Απεργία ΕΚΣ 12/2 στον Νομό Σάμου

Ομόφωνη απόφαση για κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 12 Φεβρουαρίου στα νησιά του Νομού έλαβε το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Σάμου, στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα, μετά και τη σύσκεψη για την Υγεία, που συγκάλεσε το περασμένο Σάββατο ο Σύλλογος Εργαζομένων στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο, με τη συμμετοχή 24 φορέων.

“Καλούμε όλα τα σωματεία του νησιού, ιδιωτικού και δημοσίου φορέα, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, εμπορικούς συλλόγους, αυτοαπασχολουμένους, αγρότες, γυναίκες, φοιτητές, γονείς και κηδεμόνες, φορείς κλπ να πάρουν απόφαση συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση!

Η υγεία είναι καθολικό δικαίωμα του λαού μας! Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία!

Χρέος μας είναι να σταματήσουμε την εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων για την υγεία που θέτει τις ζωές μας και των παιδιών μας σε κίνδυνο, εμπνεόμαστε και παίρνουμε δύναμη από τις μεγάλες κινητοποιήσεις των νησιωτών μας όλα τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα αυτές της 28ης Αυγούστου και 2ας Νοέμβρη 2024 και διεκδικούμε να παρθούν τώρα μέτρα θωράκισης της υγείας του λαού μας!”, τονίζει το ΕΚΣ.

ΕΚΣ

Όπως επαναλαμβάνει, “ζητάμε:

Δημόσια, δωρεάν, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας χωρίς καμία επιχειρηματική δράση!

Πλήρη στελέχωση εδώ και τώρα, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας, σε όλα τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία, το ΕΚΑΒ. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού”.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!