Το 21ο Ετήσιο Φιλανθρωπικό Παζάρι με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” διοργανώνει το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Καρλόβασι, με ώρα έναρξης 17:30, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Μαρία Λυμπέρη”.
Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι του Κ.Ξ.Γ, “το παζάρι αυτό αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό αγάπης και προσφοράς, με στόχο να δώσουμε χαρά και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μαθητές, γονείς και κάτοικοι της περιοχής ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό, ενώ οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν την αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
– Χειροποίητες κατασκευές και γιορτινά δώρα.
– Σπιτικές λιχουδιές και παραδοσιακά γλυκά.
– Δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια για μικρούς & μεγάλους.
– Μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα όλους.
– Τοποθεσία: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Καρλοβάσου
– Ώρα έναρξης: 17.30
Η κα Μαρία Λυμπέρη σας προσκαλεί να συμμετάσχετε και να στηρίξετε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία. Κάθε προσφορά και κάθε αγορά κάνει τη διαφορά, γιατί τα παιδιά μας χρειάζονται.
Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα!“



