Στο πόδι τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 54χρονη Γερμανίδα, στη διάρκεια πεζοπορίας της, με γκρουπ τουριστών, στους καταρράκτες Καρλοβάσου, στο Ποτάμι.
- Advertisement -
Η γυναίκα δεν ήταν σε θέση να βαδίσει, γι’ αυτό και κλήθηκε να επιληφθεί η Πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε από το τοπικό Κέντρο Υγείας.
Επιτόπου έφθασαν 3 πυροσβεστικά οχήματα, με 6 πυροσβέστες, οι οποίοι με τη χρήση φορείου μετέφεραν από το χωμάτινο μονοπάτι την τραυματία στον δρόμο, όπου παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Σάμου “Άγιος Παντελεήμων”.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα του SamosVoice.gr στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.