Δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Διπλή συνεδρίαση στις 8/3

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ανατολικής Σάμου διά ζώσης.

- Advertisement -

Η πρώτη από τις δύο συνεδριάσεις, και 5η για φέτος, είναι ειδική και θα αρχίσει στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεών του ΔΣ, στην πλατεία Πυθαγόρα.

Τα θέματα αυτής της ειδικής συνεδρίασης είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2024 και η έγκριση του ΟΠΔ Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Η δεύτερη συνεδρίαση της ημέρας και 6η για φέτος, θα αρχίσει στις 19:30, επίσης στην αίθουσα συνεδριάσεών του ΔΣ, στην πλατεία Πυθαγόρα.

Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλήφθηκαν προς συζήτηση και λήψη απόφασης τα εξής θέματα:

1. Έγκριση απόφασης του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου με θέμα “Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2024”.

Εισηγητής: Τσεσμελής Ευάγγελος, πρόεδρος Δκ/Σ ΝΠΔΔ.

2. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην Ιδρυτική διακήρυξη του “Δικτύου πόλεων για την πολιτική προστασία την ανθεκτικότητα και την αειφορία”- εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή της.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

3. Σύσταση δημοτικής επιτροπής Ισότητας.

Εισηγητής: Χατζηκωνσταντής Ιωάννης, πρόεδρος Δ.Σ.

Google

Προτιμώμενη Πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα του SamosVoice.gr στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles