ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η κοπή πίτας των συλλόγων ατόμων με αναπηρία του Ν. Σάμου

Οι σύλλογοι ατόμων με αναπηρία του Ν. Σάμου, «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» και “Η Μέλισσα” έκοψαν το Σάββατο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης της Σάμου.

- Advertisement -

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου “Η Μέλισσα” αναφέρουν σχετικά:

Η εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου «Η Μέλισσα» και του σωματείου «Ο Ίκαρος» έλαβε τέλος αφήνοντάς μας ιδιαιτέρως χαρούμενους από την ανέλπιστα μεγάλη προσέλευση, αλλά και από την έκδηλη αγάπη που μας δείξατε!

Ζητούμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. αντιπεριφερειάρχη, Ελισσαίο Μαυρατζώτη, για τη συνεργασία, τους δημάρχους των δήμων Ανατολικής Σάμου και Δυτικής Σάμου και όλους τους συνεργάτες τους για την παρουσία τους, το ξενοδοχείο «Αιολίς» για την συνεργασία, το σωματείο «Ίκαρος» και τα μέλη του αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!”

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση!

Google

Προτιμώμενη Πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα του SamosVoice.gr στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles