Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Eurobank για το Δημογραφικό “Μπροστά για την οικογένεια”.
Θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου στο Βαθύ, στις 19:00 (ώρα προσέλευσης 18:30).
Θα μιλήσουν οι διακεκριμένοι γυναικολόγοι αναπαραγωγής Βασίλης Κελλάρης (ο Σαμιώτης αντιπρόεδρος του “Μητέρα”) και Χάρης Χηνιάδης (μέλος Δ.Σ. “Μητέρα”), και ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live για το θέμα της υπογονιμότητας και τη δυνατότητα δωρεάν εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ζευγάρια της Σάμου που έχουν αυτή την ανάγκη, εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα οικονομικά και ιατρικά κριτήρια.
Επίσης, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν από τη Eurobank και όλες οι δράσεις της πρωτοβουλίας “Μπροστά για την Οικογένεια” για το νησί της Σάμου.