Επιχείρηση οργανώθηκε την Πέμπτη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρλοβάσου, με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Σάμου, μετά από κλήση κινδύνου στο 112, για την παροχή πρώτων βοηθειών σε τουρίστρια από τη Δανία στην περιοχή Μπαμπακιά, μετά το Μικρό Σεϊτάνι, και τη μεταφορά της.


Η τουρίστρια, κατά την επιστροφή με τον σύζυγό της, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.


Μετά την επί τόπου παροχή των πρώτων βοηθειών, μεταφέρθηκε με φορείο στον κεντρικό δρόμο, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου.

“Άμεση και εξαιρετική συνεργασία όλων των συμμετεχόντων Φίλοι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου & Κλιμακίων, Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, φορέων έρευνας και διάσωσης” αναφέρει η τοπική ΕΟΔ.
Φωτογραφίες: ΕΟΔ Σάμου




