fbpx

Ελεύθερος ο συλληφθείς για την πυρκαγιά στο Καρλόβασι – Θα οριστεί η δίκη του

Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται ο 32χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι ως ο υπαίτιος για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη Μεγάλη Λάκκα Καρλοβάσου.

Ελέγχθηκε πλήρως η πυρκαγιά στη Μεγάλη Λάκκα Καρλοβάσου

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη από την Πυροσβεστική, ωστόσο με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να υποστήριξε ότι ήθελε να καθαρίσει χωράφι της περιοχής με τρακτέρ, αλλά το όχημα βρήκε σε πέτρα και προκλήθηκε σπινθήρας, που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Τρία στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης αποτεφρώθηκαν.

Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης, συνεχάρη τους εθελοντές του δήμου κι όλους όσους συνέβαλαν στην άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς, σημειώνοντας πως “αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η οργάνωση και η επιχειρησιακή ετοιμότητα αποτρέπουν δυσάρεστες καταστάσεις”.

Φωτογραφίες: Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Υδρούσσας “Ο Διόνυσος”

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!