Στο Βαθύ έφθασε το Σάββατο το πρώτο για φέτος καταμαράν από το Κουσάντασι της Τουρκίας, το “Sea Star Samos”, με 113 επιβάτες.
Θα προσεγγίζει το λιμάνι της Σάμου κάθε Παρασκευή και Κυριακή έως τις 16 Απριλίου και μετά καθημερινά για όλον τον Απρίλιο.
Το πλοίο υποδέχθηκαν η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δέσποινα Κάιλα, και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου, Τάσος Νικολαΐδης.
“Ευχαριστώ προσωπικά τον κύριο Γιακουμή Αμυρσώνη για την υπέροχη σύνθεση ορχιδέας με κλαδί ελιάς που μας έφτιαξε για το καλωσόρισμα των πρώτων επισκεπτών μας, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας Κοκκαρίου, Δημήτρη Γαλανή για τη μεγάλη βοήθεια.
Καλό μήνα και μια καλή και παραγωγική σεζόν!” ανέφερε σε ανάρτησή της η κ. Κάιλα, που “ανέβασε” και τις σχετικές φωτογραφίες.