Κέρκης Σάμου – Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου στις 19:30 του Σαββάτου, στο κλειστό του Καρλοβάσου, στον 1ο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Volleyleague (διαιτητές: Νικάκης, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Περρής).
Με τη συμπαράσταση των φίλων της, η ομάδα της Σάμου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα στη σειρά αγώνων με την αθηναϊκή ομάδα.
Στο άλλο παιχνίδι, την Κυριακή στην Καλαμάτα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ηρακλή.
Την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο Παλαιό Φάληρο, στο κλειστό “Σ. Μπεφόν”, στις 19.00, ο Α.Ο. Φλοίσβος υποδέχεται τον Κέρκη και στο “Κατσάνειο” ο Ηρακλής την Καλαμάτα.
Και στα δύο αυτά ζευγάρια η πρόκριση στον τελικό των play off ανόδου θα κριθεί στις 2 νίκες.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Pre Leagjue η ομάδα της Σάμου τερμάτισε στην 3η θέση με απολογισμό 15 νίκες, 3 ήττες και 37 βαθμούς.
Οι τέσσερις αυτές ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, όπου ήδη ανέβηκε ως πρωταθλήτρια η ΑΕΚ.