Πολύ ευχάριστα τα νέα που έρχονται για την Ανυσία Λιούρη, την 26χρονη Σαμιώτισσα (από τον Μαραθόκαμπο) πολυτραυματία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, που νοσηλεύεται στο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.
Όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πατέρας της, η υγεία της βαίνει βελτιούμενη, έχει διαφύγει τον κίνδυνο ζωής και θα γίνει καλά!
Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Λιούρης ανέφερε:
“Αγαπητοί μου φίλοι,
Με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία μόλις βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της.
Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και τη συμπαράσταση.
Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!”.
Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου
“Σχετικά με την Ανύσια Λιούρη που διακομίστηκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 2 Μαρτίου μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, σας ενημερώνουμε ότι εξέρχεται σήμερα από την Α ΜΕΘ και θα συνεχιστεί η νοσηλεία της στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου». Η κατάσταση της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη”.