fbpx

Πυροσβεστική: Ο πύραρχος Πέτρος Αλάμαρας νέος διοικητής στον Νομό Σάμου

Καθήκοντα ανέλαβε ο νέος διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου, πύραρχος Πέτρος Αλάμαρας, στη θέση της πυράρχου Σταυρούλας Μπονέ, που μετατέθηκε.

Με την ευκαιρία, ο νέος επικεφαλής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου δηλώνει πως αισθάνεται “την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τις πολιτικές, αυτοδιοικητικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.

Πρωτίστως όμως τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον διοικητή της ΠΕ.Π.Υ.Δ. Βορείου Αιγαίου αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλλη.

Επιπλέον θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκειά μου στον διοικητή της Π.Υ. Σάμου, αντιπύραρχο Γεώργιο Μιαούλη, τους αξιωματικούς και πυροσβέστες που την Κυριακή 12/2/2023, δείχνοντας αυταπάρνηση και επαγγελματισμό και υπερβαίνοντας σημαντικά το καλώς εννοούμενο υπηρεσιακό καθήκον, συμμετείχαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο φορτηγό πλοίο μεταφορά καυσίμων και χημικών προϊόντων “Seven Horrizon”, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από την εγκατάσταση με την επωνυμία “Silk Oil” στο Κοκκάρι του δήμου Ανατολικής Σάμου, έχοντας ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής του 17μελούς πληρώματος και τον άμεσο περιορισμό της πυρκαγιάς στον χώρο της πλώρης, περιορίζοντας στο ελάχιστο, τόσο τις υλικές ζημιές για το πλοίο, όσο και για περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο φυσικό πλούτο της πατρίδας μας”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!