Μεγάλος είναι ο αριθμός των προγραμματισμένων απευθείας πτήσεων από την Ολλανδία προς τη Σάμο τη φετινή τουριστική περίοδο.

Το νησί του Πυθαγόρα και φέτος θα συνδέεται με το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ με αεροσκάφη τριών αεροπορικών εταιρειών, της Transavia, της TUI Fly Nederlands και της Corendon.

Πιο αναλυτικά:

Η Transavia θα αυξήσει σημαντικά των αριθμό των πτήσεών της από Άμστερνταμ για Σάμο το 2023.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα – Πέμπτη – Σάββατο) από το αεροδρόμιο Schiphol της ολλανδικής μεγαλούπολης προς το αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος”, αντί για δύο την εβδομάδα που ίσχυε το 2022.

Συνολικά το 2023 θα γίνουν 79 πτήσεις με την Transavia από το Άμστερνταμ προς το νησί του Πυθαγόρα, έναντι 51 το 2022.

Η πρώτη πτήση της τουριστικής περιόδου του 2023 για την Transavia προς Σάμο θα γίνει την Πέμπτη 20 Απριλίου και η τελευταία το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 737-8K2 και θα διαρκούν περίπου 3 ώρες και 25 λεπτά.

Η TUI Fly Netherlands έχει προγραμματίσει 48 πτήσεις από Άμστερνταμ προς Σάμο, από τις 25 Απριλίου έως και τις 6 Οκτωβρίου 2023, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ προς το αεροδρόμιο Αρίσταρχος ο Σάμιος θα γίνονται με αεροσκάφη τύπου Boeing 737-8K5 και θα διαρκούν 3 ώρες και 45 λεπτά ενώ, επιστροφή θα γίνεται μέσω Μυτιλήνης, οπότε η συνολική διάρκεια των πτήσεων επιστροφής θα είναι περίπου 5 ώρες και 15 λεπτά.

Πολυάριθμους τουρίστες απευθείας από την Ολλανδία στη Σάμο αναμένεται να φέρει το 2023 και η αεροπορική εταιρεία Corendon.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πτήσεις της από το Άμστερνταμ στη Σάμο την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.

Μέχρι και τα τέλη Ιουνίου θα πραγματοποιεί μία απευθείας πτήση την εβδομάδα προς το νησί του Πυθαγόρα, κάθε Δευτέρα. Από 3 Ιουλίου μέχρι 12 Οκτωβρίου θα εκτελούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη. Η τελευταία πτήση του 2023 αναμένεται για την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Συνολικά προγραμματίστηκαν 39 πτήσεις για την σεζόν.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800 και θα διαρκούν περίπου 3 ώρες και 40 λεπτά.

Τα εισιτήρια των πτήσεων των ολλανδικών εταιρειών από Άμστερνταμ προς Σάμο είναι ήδη διαθέσιμα στις ιστοσελίδες των εταιρειών Transavia, TUI Fly Netherlands και Corendon.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!