Στη Σάμο ήταν αφιερωμένο το επεισόδιο της αυστραλιανής ταξιδιωτικής εκπομπής “My Greek Odyssey” που προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες στην ελληνική δημόσια τηλεόραση και θα είναι διαθέσιμο για τους Έλληνες τηλεθεατές στο ERTFLIX έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Το τηλεοπτικό συνεργείο, με επικεφαλής τον Ελληνοαυστραλό παρουσιαστή Peter Maneas, φιλοξενήθηκε για τα γυρίσματα από τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού Σάμου, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής και προώθησης του νησιού.

Η αυστραλιανή παραγωγή  αποτύπωσε τηλεοπτικά την υψηλή περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική αξία της Σάμου.

Τα γυρίσματα κάλυψαν το Πυθαγόρειο και την κλασσική ιστορία της Σάμου με γυρίσματα στο Ευπαλίνειο όρυγμα, στον ναό της Ήρας, στα αρχαία τείχη του Πολυκράτη,  και το Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος Σάμου.

Επίσης η εκπομπή παρουσιάζει τη Σπηλιά του Πυθαγόρα το Καρλόβασι, και τους καταρράκτες που βρίσκονται στο Ποτάμι.

Ακόμη, μέσω της διευθύντριας επικοινωνίας του οίκου Metaxa, Χουίτης Kωνσταντινίδου, και του Metaxa Master, Κωνσταντίνου Ράπτη, προβλήθηκε η μοναδική ποικιλία του μικρόρωγου Μοσχάτου Σάμου, η ιστορία του οινοποιητικού συνεταιρισμού του νησιού, αλλά και το ποτό ΜΕΤΑΧΑ 12 αστέρων, που παρασκευάζεται από πρώτης ποιότητας σταφύλια ορεινών αμπελώνων του νησιού.

Τέλος στην εκπομπή παρουσιάζεται γνωστός μουσικός και κατασκευαστής παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Πυθαγορείου, το γραφικό χωριό Βουρλιώτες και η τοπική κουζίνα του νησιού, και το νησάκι της Σαμιοπούλας.

Το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” έχει προβληθεί σε περισσότερες από 42 χώρες, γεγονός που έδωσε και δίνει τη δυνατότητα σε έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό τηλεθεατών να γνωρίσουν όλα τα χαρακτηριστικά που κατατάσσουν τη Σάμο σε τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.

Δείτε στο παρακάτω αλλά φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ στη Σάμο:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επεισόδιο για τη Σάμο με ένα κλικ εδώ έως τις 2 Φεβρουαρίου 2023.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!