Τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου, Αφροδίτη Αγγέλη, καταγγέλλει, εκ νέου, ο σύλλογος εργαζομένων στο τοπικό νοσηλευτικό Ίδρυμα, αυτή τη φορά για “αλαζονική-ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους και για παρεμβάσεις στις διευθύνσεις υπηρεσιών του Νοσοκομείου, που ουσιαστικά τις καταργεί”.

Ειδικότερα, ο σύλλογος καταγγέλλει “την απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου προς τους εργαζόμενους. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυρίας για απρεπή συμπεριφορά, ασέβεια και προσβλητικές εκφράσεις σε ανθρώπους που εργάζονται νύχτα-μέρα και έχουν βάλει πλάτη σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει ένα επαρχιακό νοσοκομείο, μοχθώντας καθημερινά, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου παρεμβαίνει στις διευθύνσεις των υπηρεσιών με προκλητικό τρόπο, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε αυτές και στη λειτουργιά των τμημάτων τους. Η παρέμβασή της το τελευταίο διάστημα στα εργαστήρια του νοσοκομείου, μικροβιολογικό, αιμοδοσία και βιοχημικό, ξεπερνάει τα εσκαμμένα, με αφορμή δύο εργαζόμενες που ζήτησαν να μετακινηθούν από το τμήμα της αιμοδοσίας στο βιοχημικό.
Η παρέμβαση της διοικήτριας ήταν με προφορική εντολή στην προϊσταμένη του τμήματος για «rotation», κατά τις εκφράσεις της, στα εν λόγω τμήματα, στα οποία απαιτείται εξειδίκευση του προσωπικού ώστε να εκτελούν τα καθήκοντά τους. Παραβλέποντας τους νόμους και τις οδηγίες που διέπουν τη λειτουργία αυτών των εργαστηριών και ιδιαίτερα το τμήμα της αιμοδοσίας.

Με τις προφορικές εντολές της η διοικήτρια έβαλε ουσιαστικά βόμβα στα θεμέλια αυτού του νευραλγικού χώρου του νοσοκομείου, αναστατώνοντας όλους τους εργαζόμενους δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργιά των εργαστηριών. Ήδη τρεις εργαζόμενες από τα παραπάνω εργαστήρια είναι προς παραίτηση.

Με απόφασή της, η διοικήτρια μετακινεί νοσηλευτή από την παθολογική κλινική στην καρδιολογική για δήθεν εκπαιδευτικούς λόγους, παρά την τεκμηριωμένη αντίθεση της διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας, δημιουργώντας πρόβλημα στη λειτουργία των νοσηλευτικών τμημάτων, καταργώντας ουσιαστικά την υπηρεσία και ανοίγοντας άλλους δρόμους για τους εργαζόμενους, δηλαδή να απευθύνονται απευθείας στη διοικήτρια και βέβαια εκεί θα ικανοποιούνται τα αιτήματα των ημέτερων”.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!