Ο δήμος Δυτικής Σάμου συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ταξιδιού “TT Warsaw”  η οποία εγκαινιάστηκε επίσημα την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι – διαμορφωτές γνώμης (influencers), και τουριστικές σχολές ήταν οι επισκέπτες της πρώτης ημέρας με τους οποίους οι εκπρόσωποι του δήμου Δυτικής Σάμου είχαν την δυνατότητα να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο, προβάλλοντας τα δυνατά σημεία του νησιού του Πυθαγόρα.

Σημαντική ήταν η παρουσία του πρέσβη της Ελλάδας στη Βαρσοβία, Μιχάλη Δαρατζίκη, και της εμπορικής ακολούθου, Σοφίας – Μαρίας Μπαγατέλα, οι οποίοι υποστηρίζουν την προσπάθεια του σαμιώτικου δήμου και την προοπτική πολυεπίπεδης συνεργασίας με την πολωνική αγορά.

Από την Παρασκευή η έκθεση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό, που από τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Σάμο ως προορισμό, αλλά και για τα μοναδικά προϊόντα της Σαμιακής γης.

Κοντά στην αποστολή του δήμου Δυτικής Σάμου βρίσκεται και ο τουριστικός πράκτορας, Δημήτρης Έλληνας.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ φωτογραφίες από τη συμμετοχή του δήμου Δυτικής Σάμου στη Διεθνή Έκθεση Ταξιδιού “TT Warsaw” στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!