Στη Διεθνή Έκθεση Ταξιδίου – World Travel Show “TT Warsaw 2022” συμμετέχει από 24-26 Νοεμβρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας ο Δήμος Δυτικής Σάμου, στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος τουρισμού και των ενεργειών του με στόχο την εύρεση νέων αγορών για την νέα τουριστική περιόδο.

Η τριμελής αποστολή του δήμου αποτελείται από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Δημήτρη Βολακάκη, τη γενική γραμματέα και εντεταλμένη σε θέματα τουρισμού, Ιωάννα Πατρώνη, και την ειδική συνεργάτιδα και εκπρόσωπο του γραφείου δημάρχου, Αγγελική Αθανασίου.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου η αποστολή πραγματοποίησε την πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση με την δημοτική αρχή του Δήμου Grodzisk Mazowiecki.

Πρόκειται για έναν πρότυπο δήμο στα νοτιοδυτικά της Βαρσοβίας, με έντονη βιομηχανική δραστηριότητα.

Την αποστολή υποδέχτηκε ο δήμαρχος, Γκρέγκορζ Γιόζεφ Μπενεντικίνσκι, στο δημαρχείο της πόληςδ όπου έγινε η παρουσίαση της Σάμου και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας σε διάφορους τομείς.

Στην συνέχεια έγινε ξενάγηση σε υπερσύγχρονες δομές κοινωνικής πρόνοιας, παιδείας και αθλητισμού όπου υποδέχτηκαν τα στελέχη του δήμου με το βίντεο τουριστικής προβολής της Σάμου το οποίο προς τιμήν μας θα προβάλλεται δωρεάν σε ένα γυμναστήριο χωρητικότητας 3.000 φιλάθλων, το οποίο φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά δρώμενα.

Στη συνέχεια η αποστολή παρουσίασε το νησί της Σάμου σε συνάντηση με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπου προτάθηκε η συμμετοχή του δήμου Δυτικής Σάμου σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αποστολή του δήμου Δυτικής Σάμου στην Πολωνία!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!