Στην κουζίνα της εκπομπής “ΠΟΠ Μαγειρική” μπήκε ο Σαμιώτης σεφ Ανδρέας Λαγός, με καλεσμένο τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό.
Ένα από τα τρία πιάτα που παρουσίασαν είχε και «άρωμα» Σάμου: Καπίρα με κονφί σαρδέλα σε ελαιόλαδο Σάμου και τριμμένη ντομάτα.
Δείτε το!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:
Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!