Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα εορταστεί σε ολόκληρη τη χώρα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη Σάμο, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, προγραμματίστηκαν οι εξής εκδηλώσεις:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Γενικός σημαιοστολισμός από 08:00 μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, με μέριμνα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ώρα 08:00: Επίσημη έπαρση της σημαίας στην πλατεία Πυθαγόρα, με συμμετοχή τμήματος αποδόσεως τιμών και στρατιωτικής μουσικής της 79 ΑΔΤΕ.

Ώρα 10:30: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Σάμου & Ικαρίας κ. Ευσεβίου. Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ομιλία για τη σημασία της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων από ομιλητή που θα οριστεί από την 79 ΑΔΤΕ.

Ώρα 10:50: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλεως, στην πλατεία Πυθαγόρα, από τους βουλευτή Σάμου, δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, ταξίαρχο διοικητή της 79ης ΑΔΤΕ (ΑΔΦ), αντιπεριφερειάρχη Σάμου, δήμαρχο Δυτικής Σάμου, διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, πύραρχο αναπληρωτή συντονιστή επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος νήσων Αιγαίου, λιμενάρχη Σάμου, πρόεδρο ένωσης αποστράτων αξιωματικών Σάμου, πρόεδρο εφέδρων αξιωματικών και ανθυπασπιστών.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών. Εθνικός ύμνος.

Ώρα 16:40: Επίσημη υποστολή της σημαίας στην πλατεία Πυθαγόρα, με συμμετοχή τμήματος αποδόσεως τιμών και στρατιωτικής μουσικής της 79 ΑΔΤΕ.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!