fbpx

“Εξοικονομώ 2021”: Πρώτοι πίνακες αποτελεσμάτων για 28.119 οριστικά εγκεκριμένες αιτήσεις

Την έγκριση του 1ου πίνακα οριστικών αποτελεσμάτων που αφορά σε 28.119 εγκεκριμένες αιτήσεις στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021” ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Όσοι υπέβαλαν αίτηση στο πρόγραμμα η οποία έχει εγκριθεί, θα πρέπει στη συνέχεια να δηλώσουν μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης με ποιον τρόπο θα καλύψουν την ίδια συμμετοχή (ίδια κεφάλαια ή τραπεζικό δανεισμό). Όσοι επιλέξουν τη χρήση ιδίων κεφαλαίων, θα μεταβαίνουν άμεσα σε υπαγωγή στο πρόγραμμα.

Από το ΥΠΕΝ ανακοινώθηκε και η έγκριση του 1ου πίνακα προσωρινών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 33 απορριπτέες αιτήσεις στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021”.

Όσοι υπέβαλαν αίτηση η οποία έχει απορριφθεί, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα της ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων.

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://exoikonomo2021.gov.gr/apotelesmata-axiologeses.

Συνολικά, μετά και την απόφαση ένταξης όλων των επιλαχόντων στο “Εξοικονομώ 2021”, οι δικαιούχοι του προγράμματος είναι 87.578 νοικοκυριά και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1,2 δισ. ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!