Φωτογραφία: Samos Voice

Εννέα θέματα που αφορούν τη Σάμο και την Ικαρία θα συζητηθούν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι.

Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της Π.Ε Σάμου θα προσέλθουν για τη συνεδρίαση στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Σάμου, Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί διαφόρων οικονομικών θεμάτων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν τις Π.Ε Σάμου και Ικαρίας είναι αναλυτικά τα ακόλουθα:

Θέμα 23ο: Ακύρωση της 504/2022 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, περί «Έγκρισης εγγράφων της σύμβασης και διενέργειας διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΟΡΜΟΥ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΗΡΑΙΟΥ ΣΑΜΟΥ» εκτιμώμενης αξίας 445.246,99 € με Φ.Π.Α.», προκειμένου να ζητηθεί τεχνική και επαγγελματική ικανότητα, πέραν των προβλεπόμενων και ειδικά όσον αφορά την κατηγορία πτυχίου Μελετών Λιμενικών Έργων, από Γ ́ τάξη σε Δ ́ τάξη.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Θέμα 24ο: Έγκριση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν μηχανήματα για την κατάρτισή μητρώου της Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας.

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Θέμα 25ο: Έγκριση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν μηχανήματα για την κατάρτισή μητρώου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Θέμα 26ο: Έγκριση παράτασης ισχύος προσφοράς για το διαγωνισμό «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ»

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Θέμα 27ο: “Εγκριση της απευθείας ανάθεσης της δημόσιας σύμβασης γενικών υπηρεσιών με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ» προϋπολογισμού 20.161,29€.

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών “Εργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Θέμα 28ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εκτέλεσης της μελέτης «ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΥΜΕΪΚΩΝ ΣΑΜΟΥ», έως 10/11/2022

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Θέμα 29ο: Έγκριση του 10υ ΑΠΕ του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΗΔΕΣ – ΜΑΝΩΛΑΤΕΣ.

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Θέμα 30ο: Έγκριση διενέργειας μειοδοτικής δημοπρασίας για μίσθωση ακινήτου για την στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου που έχουν έδρα την πόλη της Σάμου και έγκριση των όρων της Νο 1/2022 Διακήρυξης και της Περίληψης της.

Εισηγητής: Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Σειτανίδης.

Θέμα 31ο: Έγκριση με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης της καθαριότητας του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας το διάστημα από 01-10-2022 ή την υπογραφή της συμβάσεως έως 30/09/2024».

Εισηγητής: Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Σειτανίδης.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!