Φωτογραφία από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό

Τη στάση άνδρα που δήλωσε αστυνομικός και φέρεται να απείλησε ότι θα κόψει κλήση σε μητέρα που στάθμευσε για λίγα λεπτά το αυτοκίνητό της έξω από παιδικό σταθμό στο Βαθύ για να παραλάβει το παιδί της το μεσημέρι της Τετάρτης 28/9, αλλά και την έλλειψη χώρου στάθμευσης για τους γονείς των παιδιών εκεί, καταγγέλλει, μέσω του Samos Voice, μητέρα-εκπαιδευτικός.

Όπως εξηγεί, “πριν ακόμα κάνω εγγραφή του παιδιού στον παιδικό στο Βαθύ πίσω από το ΙΚΑ, με ενημέρωσαν όλοι ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ. Κι ότι το θέμα λύνεται με την ανοχή όλων, οι οποίοι κάνουν υπομονή να πάει ο γονέας να πάρει το παιδί και να κατέβει.

Στις 3 το μεσημέρι δέχθηκα απειλή για κλήση παράνομης στάθμευσης από οδηγό οχήματος πίσω από μένα, ο οποίος δήλωσε ότι είναι αστυνομικός. Εγώ τον παραίνεσα, αν έχει κάποιο παράπονο, να απευθυνθεί στον δήμο και του είπα πως εγώ δεν μπορώ να λύσω το θέμα του πάρκινγκ.

Εκείνος φωνάζοντας και μιλώντας επιθετικά, απείλησε ότι θα φέρει περιπολικό. Πήρε όντως τηλέφωνο και ανέφερε την πινακίδα του δικού μου οχήματος.

Εγώ ήμουν με ένα παιδί 3 ετών στο αυτοκίνητο, μόνο του όλη την ώρα της λεκτικής επίθεσης, γιατί ήμουν έξω από το αυτοκίνητο.

Ο φερόμενος κύριος επέμενε ότι είμαι αγενής, διότι άφησα το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου κι ότι τώρα θα δω που έπεσα σε αστυνομικό…

Εγώ εξηγούσα στον άνθρωπο ότι, λόγω του όγκου του αυτοκινήτου και εντελώς άκρη να το βάλω, δεν χωράει άλλο όχημα να περάσει. Τι να κάνουμε…

Μήπως για να πάμε τα παιδιά σχολείο θα πρέπει να έχουμε μηχανή ή αυτοκίνητο με μικρό όγκο ή ποδήλατο ή πατίνι; αλλιώς θα δεχόμαστε απειλές με το παιδί σχεδόν αγκαλιά;

Εγώ φυσικά δήλωσα ότι θα φύγω, γιατί δεν γίνεται να μείνω με ένα τρίχρονο που δεν έχει φάει και πεινάει στον δρόμο και μου είπε να μείνω μέχρι να έρθει το περιπολικό.

Κατόπιν μου ζήτησε να πω τη διεύθυνσή μου για να έρθει το περιπολικό.

Εντέλει άλλαξε γνώμη λέγοντας να μην καταφύγουμε σε κακίες.

Η ώρα που διήρκεσε η παραλαβή του παιδιού ήταν: 1 λεπτό να ανέβω τις σκάλες, 2 λεπτά να έρθει το παιδί με τα πράγματα, 2 λεπτά να κατέβω αγκαλιά με το παιδί από τις σκάλες. Σύνολο 5 λεπτά.

Αυτά λοιπόν έχω να καταθέσω. Μπορεί να προβλεφθεί χώρος στάθμευσης από τον δήμο για να πάμε με ηρεμία και ασφάλεια τα παιδιά μας;

Δεν σχολιάζω καν τη συμπεριφορά του οδηγού” αναφέρει η καταγγέλλουσα.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!