Ο Γιάννης Καλτάκης

Έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας σε διοργανώσεις στη Σάμο όπως το επικείμενο πανελλήνιο συνέδριο για τη Μακροζωία, ώστε η Σάμος να αναδειχθεί πανελλαδικά και να αφήσει πίσω της τη μεταναστευτική κρίση, την παρακμή και τη μιζέρια, ζητεί με ανάρτηση-παρέμβασή του ο δικηγόρος Γιάννης Καλτάκης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Καλτάκης αναφέρει:

“Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις επιθέσεις που δέχεται ο βουλευτής Σάμου, έχω να επισημάνω ότι δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι ο κ. Στεφανάδης για τον τόπο αποτελεί κεφάλαιο, όχι μόνο για τις θέσεις του στην επιστήμη που πολύ επιτυχημένα όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπεί, αλλά και για τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Το επικείμενο ιατρικό συνέδριο που θα διοργανωθεί χάριν της επιστήμης και της προόδου της ανθρωπότητας αποτελεί ορόσημο για το νησί της Σάμου, καθώς σε αυτό θα παρευρεθούν οι κορυφαίοι επιστήμονες στον τομέα τους, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ σε τέτοιο βαθμό στα δρώμενα του νησιού μας.

Όλοι οι επιστημονικοί φορείς, πέρα από ιδεολογικές σκοπιμότητες, οφείλουμε να στηρίξουμε εμπράκτως για την ανάδειξη του νησιού τέτοιες διοργανώσεις. Η Σάμος, με τη σπουδαία ιστορία της και τις ανεξάντλητες προσωπικότητες που έχει αναδείξει στον τομέα του πνεύματος, αξίζει να αναγνωριστεί διεθνώς.

Γιατρέ προχώρα. Είμαστε Σαμιώτες και επιστήμονες! Ήρθε επιτέλους η ώρα να αποδείξουμε τι σημαίνει ενότητα για το καλό αυτού του παραδεισένιου τόπου.

Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τη Σάμο της μεταναστευτικής κρίσης, της παρακμής και της μιζέριας που κάποιοι μας άφησαν και ίσως τη νοσταλγούν” αναφέρει ο δικηγόρος Γιάννης Καλτάκης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!