Φωτογραφία: Samos Voice

Οκτώ θέματα που αφορούν τη Σάμο και την Ικαρία θα συζητηθούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι.

Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της Π.Ε Σάμου θα προσέλθουν για τη συνεδρίαση στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Σάμου, Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί διαφόρων οικονομικών θεμάτων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν τις Π.Ε Σάμου και Ικαρίας είναι αναλυτικά τα ακόλουθα:

Θέμα 1ο: Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης, ανάθεσης, και σχεδίου σύμβασης, για παροχή υπηρεσιών συντήρησης – υποστήριξης λογισμικού, για τις ανάγκες του ΚΤΕΟ Σάμου, συνολικού ύψους 9.374,40€.

Εισηγητής: Τμήμα ΚΤΕΟ ΠΕ Σάμου, Γιώργος Πανούσος.

Θέμα 2ο: Έγκριση εγγράφων σύμβασης και διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ “ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” – ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ “ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” NUTS : EL412 Εκτιμώμενης αξίας 418.380,38 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), η οποία χρηματοδοτείται από ΕΣΠΑ κωδικό ΟΠΣ 5154653 από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Εισηγητής: Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γιώργος Βασιλείου.

Θέμα 3ο: Έγκριση διάθεσης εξειδικευμένης πίστωσης για την κάλυψη των μετακινήσεων και της διαμονής σαράντα-εφτά (47) συμμετεχόντων στο Πανελλήνιο Συνέδριο «Γυναίκα Υγεία Μακροζωία», που θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου» στις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022, ύψους 29.845,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σάμου, Βασίλης Πανουράκης.

Θέμα 4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΑΜΟΥ – ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΕΡΒΟΥ)».

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σάμου, Βασίλης Πανουράκης.

Θέμα 5ο: Έγκριση διενέργειας μειοδοτικής δημοπρασίας για μίσθωση ακινήτου για την στέγαση των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας που έχουν έδρα την πόλη του Αγίου Κηρύκου και έγκριση των όρων της No 3/2022 Διακήρυξης και της Περίληψης της

Εισηγητής: Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας ΠΕ Σάμου Γιώργος Σειτανίδης.

Θέμα 6ο: Έγκριση συνέχισης της μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου καθώς και της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου που έχουν έδρα την πόλη της Σάμου.

Εισηγητής: Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας ΠΕ Σάμου, Γιώργος Σειτανίδης.

Θέμα 7ο: Έγκριση πινάκων παράτασης εκτέλεσης συμβάσεων μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας για το σχολικό έτος 2022-2023.

Εισηγητής: Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας ΠΕ Σάμου, Γιώργος Σειτανίδης.

Θέμα 8ο: Έγκριση πινάκων κατάταξης & βαθμολογίας υποψηφίων ΥΕ, για την πρόσληψη λοιπού εργατοτεχνικού προσωπικού, του προγράμματος δακοκτονίας έτους 2022.

Εισηγητής: Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Σάμου, Γιώργος Κατσικογιάννης.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!