Εγκαινιάστηκε το Σάββατο η έκθεση ζωγραφικής των Τάκη Βαρελά και Ιρφάν Ερτέλ με τίτλο “Της γης οι κολασμένοι” στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στην Πλ. Πυθαγόρα.

Η έκθεση διοργανώνεται από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» και την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ, με ωράριο λειτουργίας 18:00-21:00 καθημερινά.

Το Σάββατο, στο πλαίσιο των εγκαινίων έγινε και η παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Βαρελά “FARINDOLA. Το γράμμα που δεν έφτασε ποτέ”, που έχει άμεση σχέση με τα έργα του που παρουσιάζονται στην έκθεση.

Την παρουσίαση έκανε η συγγραφέας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, Έρη Ρίτσου, ενώ στην εκδήλωση μίλησαν για τη δουλειά τους οι Ιρφάν Ερτέλ και Τάκης Βαρελάς, ενώ χαιρέτησε η πρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ Ρούλα Στεφανάκη.

Τη Δευτέρα ξεκίνησαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης στην Πλατεία Πυθαγόρα με τα παιδιά να ζωγραφίζουν για την Ειρήνη εμπνεόμενα από το παραμύθι που διάβασε στα παιδιά η συγγραφέας του Έρη Ρίτσου.

Η πλατεία γέμισε από τις χαρούμενες φωνές και τα έργα των παιδιών που εκτέθηκαν την ίδια στιγμή της δημιουργίας τους και παρέμειναν εκεί έως αργά το βράδυ κινώντας το ενδιαφέρον όσων περνούσαν από την πλατεία.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον ίδιο χώρο στην Πλατεία Πυθαγόρα με τους ζωγράφους της Σάμου, που μαζί με τους Τάκη Βαρελά και Ιρφάν Ερτέλ που βρίσκονται στο νησί, δημιούργησαν κοινό έργο με θέμα “Μαζί για την Ειρήνη”.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση ζωγραφικής, την παρουσίαση του βιβλίου και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!